Грамота за принос в изграждането на най-успешния инфраструктурен проект на десетилетието 2007-2017 г. в България – Метрото в София

Написано от infraproadmin на март 23, 2018 в Uncategorized @bg

На 20 март 2018 г. Управителят на „Инфрапроект консулт“ ЕООД, д-р икон. Розалина Козлева, получи лично от Министъра за българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова специална Грамота на Стената на славата. Призът е в категория изпълнители с най-голям принос за реализацията на най-успешния инфраструктурен проект на десетилетието за периода 2007 – 2017 г. – „Изграждане и развитие на Софийското метро“. Инициативата „Infrastructure Bulgaria Awards 2018“ се организира от Градът Медиа Груп, в партньорство с Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Министерство на околната среда и водите и Министерство на енергетиката.

Официални гости на церемонията бяха г-жа Искра Михайлова, председател на Регионалната комисия към Европейския парламент, министри, депутати, представители на европейските институции, водещи представители на индустрията, посланиците на Албания, на Сърбия, Гърция и Украйна.

Публикацията е достъпна тук.