Откриване на МС „Витоша“

Написано от infraproadmin на юли 20, 2016 в Uncategorized @bg

На 20.07.2016 г. част от екипа на „Инфрапроект консулт“ ЕООД присъства на тържественото откриване на Метростанция „Витоша“. На мероприятието присъстваха Министър-председателя г-н Бойко Борисов, Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, Министърът на транспорта г-н Ивайло Московски, проф. д-р инж. Стоян Братоев, Ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България г-н Огнян Златев, както и представители на строителите, проектантите, конструкторите, архитектите и др.

С откриването на МС 12 завършва изпълнението на Проект за разширение на метрото в София, Втора метролиния; Участък от МС „Джеймс Баучер“ /МС ІІ-11, км.10+452/ до МС ІІ-12 с линеен пункт след нея /км.11+752/, в който дружество „Инфрапроект консулт“ ЕООД е партньор в Консорциум „МИК“, Изпълнител на строителния надзор по проекта.

Материалът, с автор Автор: Милена Василева, е публикуван в специализирания сайт за градското развитие и инфраструктура Infrastructure.bg (20.07.2016 г.). Публикацията е достъпна на този адрес.